Kantelpoorten, zonwering en sectionale poorten in Wommelgem, Antwerpen

 

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

All-Jobs, specialist in kantel- en sectionale poorten

All-Jobs bvba, gevestigd in Wommelgem (regio Antwerpen), is uw specialist in zonwering, kantel- en sectionale poorten, en rolluiken.

 

Het bedrijf is ontstaan dankzij René Broeckaart en mezelf, Georges Kessels. René was één van de pioniers in de wereld van kantelpoorten, hij was al in de jaren '60 bezig toen hij me als leerjongen in dienst nam.

 

Daarna zijn we tewerkgesteld bij de grootste firma in kantelpoorten van België, René als vertegenwoordiger en ikzelf als plaatser van kantelpoorten. Het was op 21 april 1986 dat we All-Jobs als feitelijke vereniging opgericht hebben.

 

Onze firmanaam All-Jobs dankt zijn bestaan aan het feit dat we in het begin geen specialisten waren in kantelpoorten maar overal actief waren. Al vrij snel ontdekten we dat we het gewone karweiwerk vaarwel moesten zeggen omdat we ons ondertussen gespecialiseerd hadden in de wereld van de kantelpoort en alles wat daarbij hoorde.

 

All-Jobs bvba werd opgericht in 1988 en ons gamma werd geleidelijk aan uitgebreid met zonwering, sectionale poorten, rolluiken. Onze eerste medewerker werd aangenomen en al snel volgde een tweede. Ook onze eigen kinderen helpen ons tot op de dag van vandaag in het bedrijf. Momenteel telt ons bedrijf 11 medewerkers. Ik heb gedurende de ganse periode steeds op de steun en medewerking van mijn echtgenote mogen rekenen, die nu nog steeds het bedrijf helpt runnen.

 

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare partner in zonwering, kantel- en sectionale poorten,  of rolluiken? Dan zit u zeker goed bij All-Jobs in Wommelgem!

 

Aarzel niet ons te contacteren voor meer inlichtingen of voor een prijsofferte.

Zonwering, kantel- en sectionale poorten, rolluiken

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Zonwering
Zonwering
Zonwering
Rolluiken en zonwering
Zonnetent - Voorzetrolluiken
Voorzetrolluiken